Deltids køkkenfaglig stilling (25-30 timer) i EnergiBaren, placeret i Svendborg Idrætscenter. Jobbet involverer madlavning og servering for idrætscentrets brugere, med fokus på sunde retter og varieret menuoptimering. Primært eftermiddagsvagter med lejlighedsvise weekendvagter. Opstart 1. september.
Bomi-Parken søger en engageret ernæringsassistent til deres produktionskøkken. Jobbet indebærer madlavning til 86 beboere med fokus på økologiske, klimavenlige og sæsonbaserede råvarer. Ansøgeren skal bidrage til bæredygtighed, tilpasse mad til forskellige ernæringsbehov og skabe gode måltidsoplevelser for ældre.
Aamanns søger en engageret cater til deres kantine på Reffen, der dagligt servicerer 100-120 gæster. Jobbet indebærer madlavning, servering og vedligeholdelse af kantinen med fokus på økologi, bæredygtighed og høj madkvalitet. Fuld tid fra 7-15 med mulighed for ekstra timer i weekenderne.
Odense Kommune søger en passioneret faglig kulinarisk koordinator til personalecaféen på Slottet. Kandidaten skal have erfaring inden for catering, madlavning og koordinering. Fokus på bæredygtighed, økologi, høj madkvalitet og effektiv opgaveløsning. Ansvar for mødeforplejning, madplanlægning og reduktion af madspild i et professionelt og ambitiøst arbejdsmiljø.