SOPHIENDAL ApS·Skanderborg·29 oktober
Oplagt stilling for erfaren cater med selvstændighed og kreativitet. Ansvar for daglig menuplanlægning, a la carte og selskabsarrangementer. Kræver modenhed og organisatoriske evner. Tilbyder god løn, fleksibilitet og sammenhængende fridage i inspirerende slotsmiljø.
Cater / gastronomi / menuplanlægning / selskabsarrangementer / kreativitet / fuldtid / fridage
Fuldtidsstilling (37,5t) i hotelkøkken med morgentimer fra kl. 7:00. Løn efter 3F-Horesta overenskomst. Primært dagvagter med mulige weekendvagter. Kræver dansk- og engelskkundskaber, selvstændighed og køkkenfaglig erfaring.
Cater / kantine / hotel / køkkenerfaring / overenskomst / 3F / selvstændig / forberedelse
Midlertidig stilling som kok/cater på Mommark Handelskostskole fra februar 2026 til januar 2027. 37 timers ugentlig ansættelse med dag-, aften- og weekendvagter. Arbejder i et team på 11 personer i et køkken, der servicerer 300 indkvarterede gæster og udfører forskellige gastroforløb.
Cater / Catering / Køkkenfaglig / Konferencedrift / Teamsamarbejde
SOPHIENDAL ApS·Skanderborg·13 oktober
Sophiendal Slotshotel søger en erfaren og kreativ fuldtidscater til at planlægge menuer, servicere a la carte, selskaber og konferencer. Jobbet kræver selvstændighed, modenhed og organisatoriske evner. Der tilbydes god løn og sammenhængende fridage i et engageret team.
Cater / catering / hotel / menuplanlægning / selskabsservice
Erfaren medarbejder søges til at lede den kolde del af cateringafdelingen hos en lokal slagterbutik. Ansøgeren skal have passion for madlavning, kunne samarbejde i et team og være klar til at undervise elever. Arbejdsopgaver inkluderer forberedelse af tapas, smørrebrød, sandwich, buffeter og desserter. Fast stilling med fokus på bæredygtighed og høj kvalitet.
Cater / Catering / Delikatesseslagter / Fødevarefremstilling / Professionel madlavning