Humlehaven Plejecenter søger en ernæringsassistent til et 37-timers job i et lille plejecenter i Ølsted. Ansvarområder inkluderer menuplanlægning, madlavning, overholdelse af budget og ernæringsmæssige krav.Arbejdspladsen er et aktivt køkken/alrum med 28 beboere, med fokus på varieret og veltillavet mad.
Favrskov Mad søger en engageret ernæringsassistent til 35 timers stilling i produktionskøkken. Arbejdsopgaver omfatter madlavning til plejecentre og visiterede borgere i Favrskov kommune. Der lægges vægt på faglighed, samarbejde og trivsel. Fleksibel arbejdsplads med varierende vagter og mulighed for personlig udvikling.
Midlertidig stilling som køkkenansvarlig i børneinstitution i København. Ansvar for madlavning til 48 børn i alderen 0-6 år. Fokus på økologisk mad, CO2-reduktion og børnenes madoplevelser. Vikariat fra september 2025 til marts 2026, 35-37 timer ugentligt.
ErnæringsassistentØkologisk madlavningBørneinstitutionKøkkenansvarligErnæringsrigtig menu
VesthimmerlandsHimmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser30 juli
Fuld tid (37 timer) ernæringsassistent søges til moderne storkøkken, der servicerer 1200 elever og medarbejdere. Ansøger skal have faglig stolthed, gode samarbejdsevner, servicemindedhed og interesse for bæredygtighed. Primær arbejdstid mandag-fredag, med mulighed for varierede arbejdsopgaver inden for madlavning, bagning og opvask.
Ledigt job som ernæringsassistent i nyt produktionskøkken i Thisted Kommune. Producerer ca. 450 daglige måltider til pleje- og socialcentre. Søger faglig medarbejder med kostfaglig uddannelse, IT-kendskab, fokus på fødevaresikkerhed og teamwork. Tilbyder moderne rammer, faglig udvikling og gode ansættelsesvilkår.
Deltids fleksjobstilling (ca. 10 timer ugentligt) på et aktivitetscenter i Skagen. Jobbet indebærer madlavning, cafeaktiviteter og støtte til arrangementer. Søger en engageret medarbejder med interesse for seniorer og sociale aktiviteter, med minimum 9 timers arbejdsevne.
35-timers stilling som kostfaglig eneansvarlig i daginstitution med to matrikler. Ansvar for madlavning, menuplanlægning og køkkendrift for børn i alderen 0-5 år. Fokus på sund ernæring, selvlavet mad og børneinddragelse. Placeret centralt i institutionen med tæt samspil med børn og personale.
Fuldtidsstilling (37 timer/uge) på Center for Rehabilitering og Akutpleje. Søger en erfaren ernæringsassistent til at tilberede mad til ældre borgere. Fokus på økologi, bæredygtighed og høj kulinarisk kvalitet. Ansvar for madproduktion, diæter og tværfagligt samarbejde. Kræver faglig uddannelse, gode kommunikationsevner og passion for madlavning.
Hyggelig stilling som kostfaglig medarbejder på Kildevældet Plejehjem i Hedensted Kommune. 30-37 timer ugentligt, med ansvar for madlavning, planlægning af måltider, hensyntagen til beboernes kostbehov, og samarbejde med plejepersonalet. Weekendvagter hver 3.-4. weekend. Mulighed for faglig udvikling og personlig indflydelse.
Søger en engageret køkkenfaglig medarbejder til socialt værested i Randers. Ansvar for madlavning til 60-70 personer dagligt, koordinering af køkkendrift, og samarbejde med socialt udsatte borgere. Kræver køkkenfaglig uddannelse og interesse for socialt arbejde. Tiltrædelse 1. oktober 2025 med gode kollegiale rammer og faglig udvikling.
Søger en engageret ernæringsassistent til et moderne hospital. Del af et team på 160 medarbejdere som tilbereder måltider til patienter. Arbejder 37 timer ugentligt med varierende vagttider mellem 5:36-20:30. Nyt produktionskøkken åbner i oktober 2025. Fokus på ernæringsterapi og elektronisk kostkoncept. Kræver godt overblik og kostfaglig baggrund.
Daginstitutionen Piletræet søger en ernæringsassistent til at planlægge og tilberede måltider for 130 børn. Jobbet indebærer madlavning, køkkenrengøring, varebestilling og egenkontrol. Institutionen har 3 huse med forskellige børnegrupper og arbejder med et kommende økologisk madprojekt. Stillingen er på 37 timer ugentligt med primær arbejdstid 7.00-15.30.
Søger en engageret ernæringsassistent til et plejehjem-køkken med 37 timers ugentlig ansættelse. Arbejdet omfatter madproduktion og køkkenopgaver med weekendvagt hver 3. weekend. Der lægges vægt på faglig dygtighed, samarbejdsevner og evnen til at håndtere travle situationer. Del af et team med 62 medarbejdere i Mad & Måltider-afdelingen under Aabenraa Kommunes Social & Sundhed.
Barselsvikariat som køkkenassistent i et børnehus med plads til 90 børn. Ansvar for madlavning, menuplanlægning, varebestilling og overholdelse af fødevarestyrelsens anbefalinger. Kræver selvstændighed, kreativitet og kendskab til diæter og allergener. Fuld tid (37 timer) med start 1. september 2025.
Søger en passioneret ernæringsassistent til et demenscenter med 107 beboere. Jobbet indebærer madlavning fra bunden, fokus på økologi og bæredygtighed, samt tæt samspil med beboere og plejepersonale. 37 timers ugentligt arbejde med varierende vagter, herunder weekendvagter hver 6. uge.
Midlertidig stilling i et dynamisk køkken, der producerer døgnforplejning til 350 beboere og driver fire cafeer. Søger en passioneret medarbejder med køkkenerfaring, der elsker klassisk dansk madlavning, økologi og teamwork. Arbejdstid 37 timer ugentligt med hver 4. weekend vagt.
Fuldtidsstilling (37 timer) som ernæringsassistent i nyt dagtilbud. Ansvar for madlavning til børn 0-6 år, herunder menuplanlægning, madlavning, varebestilling og hygiejnekontrol. Søger en selvstændig, kreativ medarbejder med erfaring i børnekøkken og IT-kompetencer.
Lyngdal søger en uddannet ernæringsassistent til et døgntilbud med 24 beboere. Jobbet indebærer madlavning til beboere og personale med fokus på sund, varieret kost. Arbejdstid primært hverdage 6:00-14:00. Der lægges vægt på faglig dygtighed, samarbejdsevner og fysisk formåen.
Fuldtidsstilling i køkkenteam på socialpsykiatrisk botilbud for voksne +50 år. Ansvar for madlavning til 34 beboere, sikre hygiejne, indkøb og tværfagligt samarbejde. Kræver køkkenfaglig uddannelse, erfaring med madlavning og evne til at arbejde med mennesker med komplekse psykiske udfordringer.
Fuld tid (37 timer) stilling som ernæringsassistent ved madproduktion til 1300 borgere i Svendborg og Langeland Kommune. Arbejdsopgaver omfatter produktion af køle-/vakuumfærdigretter med fokus på økologi, bæredygtighed og madlavning. Arbejdstid mellem 6.00-16.30 med hver 3. lørdag. Kræver passion for madlavning, teamsamarbejde og initiativrig attitude.