Fuld tid (37 timer) i centralkøkken på plejehjem med weekendvagter hver 3. weekend. Producerer mad til 150 beboere. Fokus på teamwork, selvstændighed og høj faglig kvalitet med støtte fra diætist. Moderne arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.
Fandt 43 Ernæringsassistent jobs ()
Fuld stillingstilling i professionelt kommunalt køkken på Klovenhøj, Brædstrup. Ansvar for madlavning til 200+ ældre borgere på seks plejecentre. Rotationsordning, stærkt fællesskab på 17 kolleger med fokus på faglig udvikling og trivsel.
Fuldtidsstilling (37 timer/uge) for uddannet ernæringsassistent i børnehus. Ansvar for madlavning, planlægning og drift af køkken med fokus på økologisk, hjemmelavet mad til børn. Kræver faglig uddannelse, hygiejnebevis og stærke samarbejdsevner.
Fuld- eller deltidsstilling (30-37 timer/uge) på socialt botilbud for voksne med funktionsnedsættelse. Ansvar for madlavning og daglige opgaver med borgerkontakt. Kræver køkkenfaglig uddannelse og engagement i socialt arbejde.
Fuldtidsstilling (37 timer/uge) i moderne produktionskøkken, der leverer mad til ca. 900 borgere og plejecentre. Søger erfaren medarbejder med passion for dansk madlavning, storkøkkenproduktion og hjemmelavede retter. Varierende vagter inkl. enkelte helligdage.
Spændende mulighed for at være med til at opbygge et nyt diætteam på Rigshospitalet. To-faset ansættelse starter i Glostrup og fortsætter på Blegdamsvej. Søger kreativ og fagligt stærk ernæringsassistent med passion for patientmad og teamudvikling.
Fuld stilling i kommunalt folkehus søger en passioneret madlavningsentusiast med fokus på økologi, sæsonmad og madspild. Kræver stærke samarbejdsevner, fleksibilitet og systematisk tilgang. Dansk sprogevne er påkrævet. Mulighed for fleksibel timetal.
Fuld stilling (37 timer/uge) i kommunalt plejehjem med fokus på hjemmelavet, økologisk mad. Samarbejder tæt med plejepersonale om beboernes ernæring. Kræver engagement i madlavning, bæredygtighed og tværfagligt samarbejde.
Fuldtidsstilling som køkkenansvarlig på botilbud for voksne med udviklingshandicap. Ansvar for madlavning, indkøb og køkkendrift. Kræver køkkenfaglig uddannelse og stærke sociale kompetencer. Fokus på nærvær, fællesskab og trivsel for beboere.
Deltids kostfaglig stilling (25 timer/uge) i integreret børneinstitution. Ansvar for madlavning, menuplanlægning og kostfaglige opgaver. Kræver relevant uddannelse som køkkenassistent eller ernæringsassistent med fokus på børnemad og madlavning fra bunden.
Fuldtidsstilling i kommunalt køkken, der producerer mad til 300 borgere. Fleksible arbejdstider (32+ timer/uge), fri senest kl. 14, kun weekendvagt hver 8. uge. Kræver køkkenfaglig uddannelse og kørekort. Godt arbejdsmiljø med humoristiske kolleger.
Kombineret stilling på hospice med ansvar for køkken og rengøring. Kræver empati, professionalisme og evne til at arbejde tæt sammen med patienter og tværfagligt personale. Erfaring inden for sundhedssektoren foretrækkes. Fleksibel 32-timers stilling med stor selvstændighed.
Professionshøjskolen Absalon søger en passioneret kantinemedarbejder med fokus på bæredygtighed, økologi og madlavning fra bunden. Ønsker en struktureret, serviceminded medarbejder der kan bidrage til et levende studiemiljø med plantebaseret køkken.
Fuld stillingstid i børnehus Stengårdsparken med ansvar for madlavning til 67 børn. Fokus på økologisk, sund madlavning, egenkontrol og køkkendrift. Del af netværk med 7 køkkenmedarbejdere i Gladsaxe Kommune.
Fuldtidsstillinger i hospitalskøkken med varierende vagter (6.30-13.54, enkelte vagter til 20.00). To faste stillinger og ét vikariat fra marts 2026. Kræver kostfaglig uddannelse og passion for madlavning med fokus på økologi og kvalitet.
Fuld tidsstilling i Københavns Kommunes produktionskøkken, der producerer 450 smørrebrød dagligt. Kræver erfaring med madproduktion, menuplanlægning og administrativt arbejde i et team på 3-4 kolleger. Fokus på økologi, klimahensyn og æstetisk madlavning.
Fuld tid (37 timer/uge) i kommunalt plejecenter-køkken på Amager. Søger faglært medarbejder med erfaring i produktionskøkken, interesse for ældre ernæring, og passion for klassisk dansk madlavning. Skiftende vagter mellem 06:30-17:00, hver 4. weekend.
Fuldtidsstilling (30-37 timer/uge) i Børnehuset Svanen, hvor du ansvarlig for madlavning til 110 børn. Fokus på økologisk, sund mad, tværfagligt samarbejde med pædagogisk personale og inddragelse af børn. Kræver faglig uddannelse eller relevant erfaring inden for ernæring.
Fuld stilling som ernæringsfaglig medarbejder i børnehave, hvor du står for madlavning fra bunden med sæsonens råvarer. Fokus på børneinddragelse, fødevarekvalitet og et godt fælles arbejdsmiljø. Opstart pr. 1. januar 2026 med løn efter overenskomst.
Deltid (25-30 timer) på ældrecenter med madlavning til 26 beboere. Arbejdstid 6.45-12.45 med weekendvagter hver tredje weekend. Kræver faglig uddannelse og kendskab til dysfagi og diabetes. Tæt samarbejde i køkkenfællesskab.