Uddannelsesforløb for 7 elever med varierende praktikpladser i kommunens køkkener. Mødetider mellem 06:30-19:00 inkl. weekend/helligdagsvagter. Kræver grundforløbseksamen. Fokus på ernæring, madlavning, økologi og diætprodukter. Læringsorienteret uddannelsesforløb med praktisk og teoretisk undervisning.
Uddannelsesforløb for ernæringsassistentelever med fokus på bæredygtighed og madlavning. Arbejd i tre produktionskøkkener, lær økologisk madproduktion og få erfaring med varm- og køleproduktion. Mulighed for variation mellem plejehjemskøkkener, daginstitutioner og kantiner. Stærkt fagligt miljø med 40% reduceret CO2-udledning og 73% økologiske råvarer.
Deltidsstilling som måltidsvært på Rigshospitalet for ernæringsstuderende. Primært weekendvagter (kl. 07:30-14:54) med ansvar for måltidsservering, patientkontakt og køkkendrift. Fokus på at sikre patienternes ernæringsbehov og skabe gode måltidsoplevelser gennem professionel og omsorgsfuld betjening.