Serwiz A/S
CVR: 34693919, Branche: 811000 Levering af kombinerede hjælpetjenester i forbindelse med drift af fast ejendom
Levering af kombinerede hjælpetjenester i forbindelse med drift af fast ejendom-virksomhed. i Struer med 8 ledige stillinger. Søger blandt andet Kok, Cater og Rengøringsassistent. med fokus på bæredygtighed, madlavning, økologi.
Aktuelle jobs
Deltidsstilling (7,5 timer/uge) hos vækstvirksomhed Serwiz A/S. Fokus på selvstændig rengøringsopgave med kontor- og fællesarealer. Kræver dansk sprogkundskab, ansvarlighed og god samarbejdsevne. Ansættelse efter serviceoverenskomst med gode personalegoder.
Midlertidig stilling (jan-jun 2026) i professionelt køkken, der serverer frokost til 1200 personer dagligt. Arbejdsopgaver inkluderer madlavning, buffet, opvask og rengøring. Økologisk og bæredygtig virksomhed med gode udviklingsmuligheder.
Fuldtidsstilling (32,5 timer/uge) i kantine med daglig frokostbuffet og mødeservering. Ansvar for madlavning, buffetopsætning, varebestilling og rengøring. Virksomhed fokuserer på økologi, bæredygtighed og madspildsreduktion.
Fuld tid 37 timer/uge i to kantiner med daglig frokostbuffet og mødeservice. Ansvar for madlavning, menuplanlægning, rengøring og varebestilling. Fokus på økologi, bæredygtighed og madlavningskvalitet.
Deltids kantinestilling (20-25 timer/uge) med fokus på madlavning fra bunden, buffeter og mødeforplejning. Arbejdstid mandag-fredag 06:00-14:00. Kræver erfaring i køkkenarbejde, samarbejdsevner og passion for madlavning.
Fuld tid 37 timer/uge i virksomhedskantine, der serverer frokostbuffet til 400 personer. Ansvarsområder inkluderer madlavning, varebestilling, menuplanlægning og buffetopsætning med fokus på økologi og bæredygtighed.
Deltidsstilling (7,5 timer/uge) hos vækstvirksomhed Serwiz A/S. Rengøringsopgaver på kontor og trapper, primært aften kl. 17-18:30. Kræver selvstændighed, fleksibilitet og dansk sprogforståelse. Overenskomstdækkede ansættelsesvilkår med gode personalegoder.
Fuldtidsstilling (30 timer/uge) i virksomhedskantine med daglig frokostbuffet og mødeservering. Kræver faglig uddannelse som kok, erfaring med varieret madlavning, og interesse for økologi og bæredygtighed. Ansvarsområder inkluderer madlavning, rengøring og opvask.