HolbækBROMØLLE KRO V/BETTINA BRESNOV-LARSEN23 september
Bro Mølle Kro søger en engageret kok til et dynamisk køkkenmiljø. Stillingen byder på en varieret hverdag med à la carte, selskaber, kurser og koncerter. Der tilbydes en vagtplan med ca. 15 arbejdsdage pr. måned, fri hver anden weekend, og et stærkt team på 3-4 kokke og 4 elever/køkkenmedhjælpere.
Familieejet frokostrestaurant i Jyderup søger erfaren kok med stærke ledelsesevner til at drive køkkenet. Ansvar for daglig ledelse, madkvalitet og gæsteoplevelser. Kræver passion for lokale råvarer, godt håndværk og evne til at mentor unge medarbejdere. Fleksible arbejdstider og mulighed for at indgå i et dedikeret team.
HolbækBROMØLLE KRO V/BETTINA BRESNOV-LARSEN16 september
Erfaren kok søges til travl kro med stærkt team. Kombinerer traditionel dansk og nordisk madlavning. Varieret arbejde med à la carte, selskaber og events. Fleksibel vagtplan med ca. 15 arbejdsdage pr. måned og fri hver anden weekend. Brancheerfaring vigtigere end formel uddannelse. Løn matcher kompetencer.
Ebisu Sushi søger en professionel kok med specialisering i asiatisk madlavning. Kandidaten skal have solid erfaring med asiatisk køkken, være effektiv, hjælpsom og fleksibel. Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø med mulighed for faglig udvikling og et stærkt fællesskab.
HolbækBROMØLLE KRO V/BETTINA BRESNOV-LARSEN28 august
Bromølle Kro søger en erfaren kok til deres dynamiske køkken. Der tilbydes et stærkt team på 3-4 kokke, behagelig vagtplan med ca. 15 arbejdsdage pr. måned, og fri hver anden weekend. Køkkenet fokuserer på traditionel dansk madlavning med nordisk inspiration. Brancheerfaring og madpassion vægtes højere end formel uddannelse.
Fuldtidsstilling (37 timer/uge) hos Jin Shi Restaurant for en erfaren kok med minimum 2 års erfaring i asiatisk madlavning. Der søges en selvstændig og engageret medarbejder med dyb forståelse for kinesisk og asiatisk køkken. Godt arbejdsmiljø og konkurrencedygtig løn tilbydes.