Ringkøbing-SkjernISS Facility Services A/S13 august
Faglært kok søges til ISS kantine i Ringkøbing. Ansvar for daglig madlavning til 80 brugere, morgenmad, frokost og mødeforplejning. Kræver erfaring fra kantinebranchen, kendskab til nye kostråd, serviceorienteret tilgang og fleksibilitet. Arbejdstid 06:00-15:00 mandag-fredag. Fokus på økologisk madlavning og bæredygtighed.
Ringkøbing-SkjernForsvarets Kantine og Rengøring Borrislejren12 august
Spændende stilling som souschef i Forsvarets Kantine på Borrislejren. Søger en passioneret kok/gastronomuddannet medarbejder med ledelsespotentiale. Fokus på bæredygtig madlavning, økologi og minimering af madspild. Arbejdstid 37 timer ugentligt, med mulighed for aften- og weekendvagt. Del af et dynamisk team med mål om at skabe inspirerende måltider for militært personale.
Ringkøbing-SkjernForsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Borrislejren12 august
Engageret kostfaglig medarbejder søges til Forsvarets Kantiner i Borrislejren. Ansvar for daglig madproduktion, buffeter og høj kvalitetsservering. 37 timers ugentlig stilling med varierende arbejdstider. Kræver svendebrev som kok/cater, servicemindedhed, engagement og fokus på bæredygtighed. Mulighed for pensionsordning og attraktive ansættelsesvilkår.
Restaurant Kineseren søger en passioneret kok til fuld tid (37 timer ugentligt) fra onsdag til søndag. Kandidaten skal være serviceminded, kvalitetsbevidst og klar til at lære kinesisk madlavning og sushi. Både uddannede og selvlærte kokke opfordres til at søge. Grundig oplæring tilbydes. Fokus på høj madkvalitet og gæsteoplevelse.