Cateringvirksomhed søger to passionerede afdelingskokke til specialiserede roller inden for koldt bord og bagværk. Der kræves minimum 5 års kokkerfaring, evne til at arbejde i et travlt miljø, gode engelskkundskaber og vilje til at samarbejde i et internationalt team. Fokus på kreativ menuudvikling og fleksibilitet.
KokCateringMadlavningKokkeerfaringInternationalt Team
Yoshimi Sushi søger en passioneret kok/sushikok til deres restaurant i Holte. Den ideelle kandidat er selvstændig, serviceminded og interesseret i asiatisk madlavning. Arbejdet omfatter daglig drift, menuplanlægning og udvikling af nye retter. Arbejdstiden er typisk fra 11:30-21:30, med gode arbejdsforhold og mulighed for personlig udvikling.
Erfaren kok søges til restaurant med ansvar for madlavning, menuplanlægning og køkkendrift. Jobbet omfatter forberedelse af mad til restaurant og take away. Fleksibilitet i arbejdstider er påkrævet, med mulighed for arbejde i hverdage og weekender.
Fuldtids kokkestilling på kinesisk restaurant Savory House i Nærum. Søger dygtig kok med 3-5 års erfaring inden for kinesisk/asiatisk madlavning. Ansvar omfatter madlavning, ingrediensforberedelse og menuudvikling. Krav: kendskab til traditionelle madlavningsmetoder, fødevaresikkerhed og evne til selvstændigt teamwork.