Kokkearbejde (ekskl. køkkenchefarbejde)

fandt 48 jobs

vis på kortsortering:
Smørrebrødsjomfru søges – 32 timer om ugen

Slagtermestrene Born og Kolstrup søger en deltidsmedarbejder (32 timer/uge) til smørrebrød og køkkenproduktion. Kandidaten skal være kvalitetsbevidst, have erfaring med smørrebrød/kold køkkenproduktion, være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt i et team. Fokus på klassisk dansk mad og høj hygiejnestandard.

Slagtermestrene Born & Kolstrup ApSRødovreSmørrebrødsjomfruFødevarehygiejneSmørrebrødsfremstillingKøkkenproduktionFleksibilitetSamarbejdsevnePræcision
Morgenkok til Union Kitchen i CPH Lufthavn – Fuldtid

Union Kitchen i Københavns Lufthavn søger en morgenkok til et dynamisk internationalt køkkenmiljø. Jobbet indebærer madlavning fra bunden med gode råvarer, fokus på høj kvalitet, og betjening af rejsende i et hurtigt tempo. Kandidaten skal være ansvarlig, selvstændig og trives i en travl køkkenstemning.

SSP Denmark ApSTårnbyKokEgenkontrolMadlavningskompetencerKøkkenrutinerSelvstændigt ansvarHøj kvalitetsbevidsthedNordisk/engelsk sprogkundskaber
Kokke til Tivolis personalekantine - skab smagsoplevelser i hjertet af København!
logo for Lokalkontor Fredericia

Tivoli søger en passioneretkok til personalekantine med fokus på neurogastronomisk frokost. Job i et dynamisk team på 9 kokke, der serverer mad for 500 gæster dagligt. Arbejdstid 7-17:30 eller 7-19:30 med 5-2 vagtplan. Kræver uddannet kok med godt humør, selvstændighed og kommunikationsevner på dansk og engelsk.

Lokalkontor FredericiaKøbenhavnKokKokkeuddannelseNeurogastronomisk madlavningBæredygtig madlavningKundeserviceTeamsamarbejdeSelvstændig opgaveløsning
Sushi chef søges i Umashi sushi restaurant i Odense

Umashi Sushi i Odense søger en passioneret sushi kok med erfaring i japansk og kinesisk madlavning. Ideal kandidat skal kunne forberede autentiske retter, opretholde høj hygiejnestandard, og bidrage kreativt til menuen i et dynamisk køkkenmiljø.

HOTPOT ApSOdenseKokKøkkenhygiejneMadtilberedningJapansk og kinesisk madlavningSelvstændighedTeamworkLæringsorientering
Erfaren madelsker med lyst til faste rammer?

KØST søger en dygtig og dedikeret kok/køkkenmedhjælper til deres gastropub i Hou. Jobbet indebærer madlavning med fokus på danske traditioner og europæisk håndværk. Arbejdsstedet er et nybygget madsted ved lystbådehavnen med kombineret gastropub, delibutik og selskabslokaler.

KøstOdderKokMadlavningsfærdighederKøkkendriftEuropæisk madlavningsteknikTeamworkAnsvarsbevidsthedStabilitet
Kok søges til det libanesiske køkken hos Elippa

Elippa søger erfarne kokke med kendskab til arabisk køkken. Der lægges vægt på engagement, sammenhold og et balanceret arbejdsliv. Flydende engelsk er et krav, og dansk er en fordel. Kandidaten skal have gåpåmod og ønske om at levere fantastiske madoplevelser.

Elippa ApSKøbenhavnKokKokkefærdighederMadlavningskompetencerArabisk køkkenkendskabEngagementTeamworkFlydende engelsk
Kreativ kok søges - Chef position available

Rankin Park, en restaurant i Esbjerg, søger en fuldtidskokk med erfaring fra cafe/restaurant. Virksomheden fokuserer på økologisk, hjemmelavet mad med små retter og sociale dining-oplevelser. Den ideelle kandidat skal være selvstændig, kreativ, initiativrig og have passion for bæredygtig madlavning.

Rankin Park ApSEsbjergKokKøkkenfaglig erfaringMadlavningsfærdigheder fra bundenForståelse for økologiske råvarerKommunikationsevnerSelvstændighedFleksibilitet
Are you passionate about high-level cooking and want to be part of a dedicated team?

Maku Steakhouse i Liseleje søger en passioneret kok med erfaring inden for steaks, burgere og moderne comfort food. Den rette kandidat skal kunne arbejde struktureret, være en holdspiller og have evnen til at bevare overblikket under travle perioder. Jobbet tilbyder et professionelt og afslappet miljø med mulighed for at påvirke menuen og udvikle nye retter.

Selskabet af 12. december ApSHalsnæsKokMadlavningsfærdighederKøkkentekniske kompetencerSteaks og burger tilberedningFleksibilitetTeamsamarbejdeStresshåndtering
Kokkeelev til Schackenborg Slotskro

Schackenborg Slotskro søger nye medarbejdere til forskellige stillinger, herunder selskabskoordinator/receptionist, kok, kokkeelev og tjener. Virksomheden er i vækst og søger dedikerede medarbejdere med passion for service, madlavning og gæsteoplevelser.

Schackenborg SlotskroTønderKokkeelevMadlavningsfærdighederGastronomisk håndværkReceptionsserviceStruktureretDetaljeorienteretVærtskab
Vil du arbejde 3 dage og have 4 dage fri?

En hyggelig restaurant i Aarhus søger en passioneret kok eller cater til at lave traditionel dansk mad. Der tilbydes 12-timers vagter med 3 dages arbejde og 4 dages frihed, hver anden weekend. Restauranten vægtlægger godt arbejdsmiljø, kvalitet og service.

Byggebroen A/SAarhusKokMadlavningsfærdighederKokke erfaringDansk madlavningMødestabilitetFleksibilitetPositiv indstilling
Sushi Chef

Sushi Mura søger en erfaren sushikok til restauranter i Hillerød og Fredensborg. Den ideelle kandidat har erfaring fra restaurationsbranchen, kan arbejde selvstændigt og i team, er passioneret om sushi og kan håndtere travle dage med ro og overblik.

Sushi Mura ApSHillerødKokMadlavningsfærdighederSushi tilberedningFødevarehygiejneSelvstændighedTeamworkFleksibilitet
Kok til Schackenborg Slotskro

Schackenborg Slotskro søger flere medarbejdere til forskellige stillinger, herunder selskabskoordinator/receptionist, kok, kokkeelev og tjener. Virksomheden er i vækst og søger dedikerede medarbejdere med passion for værtskab, gastronomi og høje standarder.

Schackenborg SlotskroTønderKokKøkkenfærdighederGastronomisk håndværkReceptionserfaringStruktureretServiceorienteretPassioneret
Aarhus Kommune, Teknik og Miljø søger en kok/cater til Aarhus Rådhus

Jobopslaget søger en uddannet kok eller cater til kantinen på Aarhus Rådhus. Kandidaten skal have passion for økologi, bæredygtighed og madlavning. Der lægges vægt på godt samarbejde, selvstændighed, kommunikationsevner og evnen til at arbejde i et travlt køkkenmiljø. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, med mulighed for aften- og ekstraopgaver.

Aarhus KommuneAarhusKokKøkkenfaglige kompetencerUddannet kok/caterErfaring med økologisk madlavningSamarbejdsevnerKommunikationskompetencerAnsvarsbevidsthed
Indian food chef

Restaurant søger to erfarne indiske kokke med 5 års erfaring i tandoor og indisk madlavning til fuldtidsstilling i Nærum, København-området.

N.S food ApSHøje-TaastrupKokTandoor madlavningIndisk madkunst5 års kokkeerfaringFuld tidsstillingProfessionel køkkenerfaringSpecialiseret i indisk cuisine
Erfaren og Autentisk Kinesisk Kok Søges

Restaurant China Palace i København søger en erfaren kok med kendskab til kinesisk madkultur. Fuld tid 37 timer ugentligt med attraktiv løn. Placeret centralt ved hovedbanegården med fokus på autentisk kinesisk mad til turister.

China PalaceKøbenhavnKokProfessionel kokkeuddannelseKinesisk madlavningAutentisk kinesisk madkulturErfaring som kokHurtig tiltrædelseKendskab til kinesisk køkken
Erfaren kok med kærlighed til mellemøstligt køkken søges til RizRaz

Riz Raz søger en passioneret kok med erfaring i mellemøstlig madlavning. Jobbet indebærer tilberedning af autentiske retter, sikring af høj kvalitet, teamsamarbejde og menuudvikling. Kandidaten skal have kendskab til mellemøstlige madlavningsteknikker og ingredienser, kunne arbejde i et travlt miljø og være kreativ.

RIZ RAZ CPH ApSKøbenhavnKokKøkkenfærdighederMellemøstlig madlavningsteknikkerIngredienskendskabTeamsamarbejdeKreativitetPassioneret tilgang
Chef

Newrest søger en dedikeret kok til fuld tid i deres luftfartskøkken i Danmark. Kandidaten skal forberede måltider til flypassagerer med høje standarder for kvalitet, sikkerhed og præsentation. Jobbet kræver teamwork, fysisk formåen og kendskab til madlavningsteknikker og fødevaresikkerhed.

NEWREST DENMARK A/SDragørKokMadlavningsteknikkerHACCP retningslinjerFødevaresikkerhedspraksisFysisk robusthedTeamsamarbejdeEngelsk kommunikation
Caterelev til produktionskøkken

Martinkok søger en elev til cateringvirksomhed med fokus på selskabsmad, daglig frokost og hotel/restaurantdrift. Ideal kandidat er en teamplayer med interesse for gastronomi, som er selvstændig, initiativrig og ansvarlig for egen uddannelse. Virksomheden tilbyder et dynamisk og alsidigt arbejdsmiljø med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Martinkok ApsHjørringKokkeelevKøkkenfærdighederGrundforløb i gastronomiFødevareerfaringSelvstændighedTeamworkAnsvarlighed
chef for asian cuisine

Søger en erfaren asiakøkkenchef til fuldtidsstilling hos Takii sushi. Ansvarlig for tilberedning af asiatiske retter, køkkenhygiejne, menuudvikling og kostdstyring. Kræver 1-3 års erfaring i asiatisk madlavning, teamwork-evner og passion for madlavning.

TAKII RESTAURANT ApSKøbenhavnKokMadlavningsfærdighederAsiakøkken-ekspertiseFødevaresikkerhedsstandarderTeamsamarbejdeAnsvarsfuldhedDetaljeret opmærksomhed
Kok med speciale i nepalisisk mad søges

En restaurant søger en specialiseret kok med ekspertise i nepalesisk madlavning. Kandidaten skal have erfaring med autentiske nepalesiske retter, være selvstændig og struktureret, samt have et stærkt fokus på kvalitet, smag og madpræsentation.

Restaurant Nepali Bhancha ApSKøbenhavnKokMadlavningsfærdighederMenuudviklingAutentisk nepalesisk madlavningSelvstændig arbejdsstilStruktureret tilgangKvalitetsorienteret