Restaurant MellemRum søger en engageret og dygtig kok til et professionelt køkkenmiljø. Jobbet omfatter a la carte, selskaber, takeaway og menuudvikling. Idealkandidat er udlært kok med erfaring, godt humør og evne til at samarbejde. Primær arbejdstid er aften og weekend.
Italiensk restaurant søger en passioneret kok/pizzabager til at indgå i køkkenteamet. Stillingen omfatter tilberedning af autentiske italienske retter, sikring af høj madkvalitet, og udvikling af nye menuer. Kræver erfaring fra restaurationsbranchen, effektivitet, teamwork og passion for italiensk madlavning.
LEGO søger passionerede kokke til deres personalerestauranter. Der er tre stillinger ledige: 1 fastansættelse (37 timer), 2 interne køkkenteam-stillinger (hhv. 37 og 30 timer). Teamet tilbereder dagligt måltider til 1400 medarbejdere med fokus på kvalitet, innovation og madlavning fra bunden. Kræver uddannet kok med erfaring, kreativitet og evne til at levere fremragende madoplevelser.
Italiensk restaurant søger en engageret køkkenmedhjælper til at assistere i køkkenet. Arbejdsopgaver omfatter madlavning, forberedelse, oprydning og rengøring. Kræver fleksibilitet, mødestabilitet og evne til at arbejde i et travlt miljø. Kendskab til engelsk er en fordel. Løn efter kvalifikationer.
Café 2770 søger en passioneret kok til deres travle tyrkisk-anatolske køkken. Ideelle kandidater har erfaring fra køkkenarbejde, kan arbejde selvstændigt, struktureret og levere høj kvalitetsmad. Der lægges vægt på ansvarsbevidsthed, fleksibilitet og samarbejdsevner.
Dynamisk restaurant søger en serviceminded tjener til fuldtidsstilling. Kandidaten skal være udadvendt, kunne betjene gæster professionelt, håndtere betalinger og bidrage til et positivt teamsamarbejde. Erfaring er en fordel, men ikke et krav. Gode kommunikationsevner på dansk eller engelsk er væsentlige.
Ambitiøs personalekantine søger en faglært kok til at indgå i et stærkt køkkenteam på 8 medarbejdere. Stillingen indebærer madlavning til 550 daglige gæster med fokus på økologi, bæredygtighed og høj gastronomisk kvalitet. Arbejdstider er mandag-fredag 06:00-13:54 med attraktive ansættelsesvilkår.
KøbenhavnDiamond Slice Blågårdsgade ApS15 september
APIZZA, a New Haven style pizza restaurant in Nørrebro, is seeking a full-time pizza maker. Flexible hours (Mon, Fri, Sat), competitive wages starting at 160 DKK/hour with potential increase. Requires kitchen experience, ability to work in a busy environment, and legal residence. No specific pizza experience needed - training provided.
KokKitchen ExperienceFood PreparationPizza MakingCustomer Service
Søger en passioneret faglært kok eller cater til et dynamisk køkkenfællesskab i Aalborg. Arbejder med daglig madlavning til 500 gæster, fokus på bæredygtighed, økologi og høj madkvalitet. Jobbet indebærer varierede opgaver i køkken og bageri, menuplanlægning og gæstebetjening med faste dagvagter.
Vendia Gruppen søger en dygtig udlært kok til at indgå i et dynamisk køkkenteam. Kandidaten skal have passion for madlavning, fokus på kvalitet og effektivitet, samt være klar til aften- og weekendarbejde. Stillingen byder på gode ansættelsesvilkår, mulighed for personlig udvikling og et godt arbejdsmiljø på tværs af gruppens restauranter i Hjørring, Aalborg og Sæby.
37-timers stilling i Tønder Kommune med tre primære ansvarsområder: 10 timer serviceopgaver på Mosbølparken, 5 timer i sundhedshuse, og 22 timer som bilansvarlig for hjemmeplejens og sygeplejens køretøjer. Kræver håndværksmæssig baggrund, teknisk forståelse, og kørekort kategori B. Fokus på samarbejde, strukturering og servicemindedhed.
RandersSpentrup-Gassum-Asferg Sognes Menighedsråd15 september
Fuldtidsstilling (37 timer/ugentligt) som graver ved Spentrup, Gassum og Asferg kirkegårde. Ansvar for kirkegårdsdrift, vedligeholdelse, kirketjeneste og administrative opgaver. Kræver fysisk formåen, respektfuld menneskelig kontakt, samarbejdsevner og grundlæggende IT-kendskab. Løn afhænger af uddannelsesbaggrund mellem 331.733-424.453 kr. årligt.
GraverKirkegårdsdriftKirketjenesteMenighedsrådAdministrativt arbejde
Restaurant Sanya søger en erfaren kok til fuld tid (37 timer/uge) med ansvar for køkkenledelse, madlavning til buffet, a la carte og take away. Kandidaten skal have minimum 3 års erfaring, være uddannet kok og kunne arbejde fleksibelt i hverdage og weekender.
NorddjursAuning Kro v/Henrik Ryberg Jensen15 september
Auning Kro søger en lærenem kokkeelev til et dynamisk køkkenmiljø. Du vil indgå i et team på 5 medarbejdere, lave både a la carte og selskabsmad, og få mulighed for at udfolde din kreativitet. Virksomheden fokuserer på dansk-fransk kromad med lokale råvarer og tilbyder en lærerig elevplads med variation og god atmosfære.
FrederiksbergKing Nails Frederiksberg C.14 september
King Nails, en voksende virksomhed med 15 neglesaloner på Sjælland, søger stabile og dygtige negleteknikere til fast ansættelse i Hovedstadsområdet. Der tilbydes god løn, godt arbejdsmiljø og mulighed for personlig og faglig udvikling.
Børnehuset Badutski søger en kreativ og engageret medarbejder til køkkenfunktion i en daginstitution med 70 børn. Ansvarområder omfatter madlavning, madplanlægning, kostfagligt ansvar, og fokus på børnenes ernæring. Fuld tid med opstart 1. oktober 2025. Arbejder med pædagogiske måltider og økologisk madlavning.
Fuld tid (37 timer) teknisk servicemedarbejder søges til to skoler i Brande. Jobbet omfatter vedligeholdelse af bygninger, udendørsarealer, mindre reparationer, havearbejde og support ved skolearrangementer. Kræver håndværksmæssige færdigheder, selvstændighed og servicemindedhed. Tiltræden snarest muligt med gode arbejdsforhold og engagerede kolleger.
Bestseller søger en dygtig faglært kok til at indgå i et ambitiøst køkkenteam, der serverer mad til 1200 medarbejdere dagligt. Der lægges vægt på kreativitet, høj faglig standard, bæredygtighed og godt teamwork. Jobbet indebærer madlavning, menuudvikling, events og tæt kontakt med gæster.
Nyborg Gymnasium søger en serviceminded og initiativrig medarbejder til deres serviceafdeling. Jobbet indebærer vedligeholdelse af skolens faciliteter, betjening af IT/AV-udstyr, varetagelse af vagter, fejlhåndtering og samarbejde med kolleger, elever og gæster. Der lægges vægt på fleksibilitet, byggeteknisk indsigt og evnen til at bevare overblikket i en travl hverdag.
Kongehuset søger en passioneret og dygtig kok til at indgå i et dynamisk team, der tilbereder daglige måltider og mad til officielle arrangementer. Stillingen kræver høj gastronomisk kunnen, fleksibilitet og evne til at arbejde i et professionelt miljø med fokus på tradition og modernitet.