Sous Chef / Food and Beverage Manager - København

Restaurantchef / Menudevelopment / Gastronomi / Fødevareledelse / Fødevareledelse / Køkkenmanagement / Gastronomi / Menudevelopment

Vi leder efter en dygtig og motiveret food and beverage Manager der kan blive en vigtig del af vores team i København.
Som Sous Chef vil du spille en central rolle i at støtte køkkenchefen, sikre en effektiv drift af køkkenet og levere madoplevelser af høj kvalitet til vores gæster.

Dine opgaver:

  • Assistere køkkenchefen i den daglige ledelse
  • Træde i køkkenchefens sted under service, når det kræves
  • Bidrage til udvikling af menu og sæsonens retter
  • Sikre høje standarder for kvalitet, hygiejne og sikkerhed

Vi søger dig, som:

  • Har erfaring som eller som erfaren Kok/Kokkeelev på højt niveau
  • Brænder for madlavning, kreativitet og detaljen
  • Har stærke ledelses- og samarbejdsevner
  • Kan bevare overblikket i et travlt køkke

Vi tilbyder:

  • Attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår
  • Et professionelt og engageret team
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • En spændende arbejdsplads i hjertet af København