Sous Chef / Food and Beverage Manager - København
Restaurantchef / Menudevelopment / Gastronomi / Fødevareledelse / Fødevareledelse / Køkkenmanagement / Gastronomi / Menudevelopment
Vi leder efter en dygtig og motiveret food and beverage Manager der kan blive en vigtig del af vores team i København.
Som Sous Chef vil du spille en central rolle i at støtte køkkenchefen, sikre en effektiv drift af køkkenet og levere madoplevelser af høj kvalitet til vores gæster.
Dine opgaver:
- Assistere køkkenchefen i den daglige ledelse
- Træde i køkkenchefens sted under service, når det kræves
- Bidrage til udvikling af menu og sæsonens retter
- Sikre høje standarder for kvalitet, hygiejne og sikkerhed
Vi søger dig, som:
- Har erfaring som eller som erfaren Kok/Kokkeelev på højt niveau
- Brænder for madlavning, kreativitet og detaljen
- Har stærke ledelses- og samarbejdsevner
- Kan bevare overblikket i et travlt køkke
Vi tilbyder:
- Attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår
- Et professionelt og engageret team
- Mulighed for faglig og personlig udvikling
- En spændende arbejdsplads i hjertet af København