Ansvarlig Delikatessemedarbejder til &deli i Carlsbergbyen

Driftschef / Chef / økologi / bæredygtighed / vagtplanlægning

Bliv &deli's ansvarlige delikatessemedarbejder

Vi søger en ansvarlig delikatessemedarbejder, med personaleansvar samt ansvarlig for oplæring af servicemedarbejdere til den daglige drift, i samarbejde med ledelsen og køkkenchefen

  • Stor faglighed og interesse for viden om produkterne, med fokus på kvalitet og økologi
  • Stort fokus på gæsten og den gode oplevelse- også når der er travlt
  • Rummelig og erfaren i oplæring af nyt personale
  • Bekendt med vagtplanlægning samt sammensætning af typer af medarbejdere og optimering af vagtplan
  • Medansvarlig for fornuftigt forbrug af tekstiler, uniformer og dialogen med vaskeri
  • Løn efter kvalifikationer
  • Åbenhed, tolerance og respekt for kolleger og gæster
  • Dansk- og/eller engelsktalende
  • Gyldigt visum samt arbejdstilladelse

Job hos &deli

&deli åbner snart i Carlsbergbyen med ambitioner om at højne kvaliteten af det hurtige måltid på farten, men også med plads til at slå sig ned og tage en velfortjent pause i de smukke omgivelser.

Vi skal arbejde med produkter fra øverste hylde, økologi og specialvarer- vi skal lave rigtig mad af rigtige råvarer til rigtige mennesker med fokus på velsmag, forkælelse og bæredygtig.

Du skal arbejde i et helt nybygget lokale og køkken, på en fantastisk lokation midt i Københavns nye bydel med skønne naboer og tæt på al slags transport.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et team af kompetente og engagerede kolleger, som deler visionen om glade gæster, stærkt fællesskab og en spændende hverdag, hvor vi sammen skaber gode oplevelser – med hver eneste bid.

*Alle vagter ligger, afhængig af jobtypen, i tidsrummet mellem kl. 5. og kl. 19 mandag til søndag med roterende vagtplan.

Lignende jobs

Se flere Driftschef jobs i København eller hele Region Hovedstaden