Ernæringsassistent til nyt diætteam på Rigshospitalet

Ernæringsassistent / Region Hovedstaden / sundhedssektoren / diæt / køkken / Fuldtid / Fuldtid / Estimeret lønniveau ca. 28.000 - 35.000 kr/md

Du vil være med til at sætte dit præg på fremtidens hospitalsmad!

Brænder du for god mad, og kan du bidrage med et højt fagligt niveau med fokus på udvikling?

Trives du i et miljø med gode kollegaer og sætter en ære i et godt samarbejde også på tværs af faglighed?

Enhed for mad og drikke på Rigshospitalet, Blegdamsvej søger fagligt dygtige ernæringsassistenter, som har lyst til at indgå i diætteamet. Vi skal sammen, bygge et fyrtårn af et specieldiæt team, der skal stå for alle diæter, både til de somatiske og psykiatriske patienter.

Arbejdsopgaverne i Diætteamet er at planlægge, producere og udportionere en række meget forskellige diættyper, efter vores patienters individuelle behov.

Du skal indgå i et team der sammen skal etablere en helt ny diætenhed/team. Vi har derfor brug for din faglige stolthed, ordentlighed samt fleksibilitet, og ikke mindst lyst til at indgå i et team, der skal stå for at bygge op og udvikle i fællesskab, så vi sikrer vores patienter får dækket deres behov, og samtidig får en god madoplevelse.

Du vil begynde i en oplæringsperiode på 2-3 måneder på Rigshospitalet Glostrup, for at få forståelse og indsigt i det psykiatriske madkoncept. Herefter vil du rykkes til Rigshospitalet Blegdamsvej, hvor din base vil blive permanent.

Vi forestiller os:

  • Du er uddannet ernæringsassistent eller har en anden relevant køkkenfaglig uddannelse
  • Du har erfaring med diætproduktion, dette vil være en fordel men ikke et krav
  • Du har en stærkt kulinarisk stolthed
  • Du har patienten i fokus
  • Du kan arbejde i en større organisation og forstå din rolle i samspillet, samt arbejde selvstændigt
  • Du er en god bidragsyder til det gode arbejdsmiljø
  • Du er kreativ og elsker at udvikle
  • Du trives med god kommunikation og stærke fagligheder
  • Du taler og skriver dansk

Vi tilbyder:

  • At være en del af et udviklende diætteam og samarbejde med produktionsteamet
  • Dygtige og engagerede kollegaer, der sætter pris på gode relationer
  • En spændende arbejdsplads i udvikling med mange faggrupper
  • Medindflydelse i udviklingen af teamet
  • En arbejdsplads der vægter Arbejdsmiljø

Om os:

I Enhed for mad og drikke sætter vi en ære i at producere velsmagende mad til ca. 1000 patienter. Vi har det økologiske spisemærke i sølv samt et certificeret økologisk bageri, og vi arbejder på at omlægge produktionen i en bæredygtig retning. Vi arbejder målrettet med kvalitet og udvikling af vores tilbud til patienterne.

Vi er et stort køkken med flere teams der er afhængige af hinanden og derfor skal du trives med et stort netværk af kollegaer, der kræver samarbejde i høj puls.

Ansættelsesvilkår:

37 timer pr. uge med opstart 1 feb. eller hurtigst muligt.

Arbejdstiden er primært mellem kl. 6.30-14 men der kan forekomme enkelte vagter i tidsrummet 11.36-19. Weekendvagt hver 4. weekend 07:30-14:54.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til relevant overenskomst.

Hovedansættelsen er på Rigshospitalet Blegdamsvej, men der kan forekomme tjenester på begge matrikler, Rigshospitalet Blegdamsvej og Rigshospitalet Glostrup.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Funktionsleder Kristine Stensgaard Ploug tlf. 21709376 eller Funktionsleder Dorthe Dybro tlf. 29792091

Ansøgningsfrist:

Ansøgning via HR-Manager skal være os i hænde senest tirsdag den 10. januar 2026

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning med CV og uddannelsespapirer sendes via. linket.

Jobbet er i Region Hovedstaden i København kommune, se flere Ernæringsassistent jobs i København eller Region Hovedstaden

Oprettet 12 december og udløber 10 januar. Kilde: Jobnet

Kontakt: Kristine Ploug danielgallagherkristine.stensgaard.plougojohnsonubrowning@regionhcarter-hendersonpearson-moorelopez.dk +4521709376

Lignende jobs