Brænder du efter at lave lækkermad på Esbjerg Sygehus?

Ernæringsassistent / bæredygtighed / kostproduktion / sygehuskøkken / ernæringsassistent

Brænder du for at patienter får tilbudt velsmagende og lækkert mad? Arbejdstider fordelt på hovedsagligt dagvagter (7-14.24) men også senvagter (13-19.30), samt arbejde hver 3. weekend. Stillingen er en fuldtidsbeskæftigelse til ansættelse 01.01.2026.

Da vores nuværende højt værdsatte medarbejder går på pension, søger vi personale med kostfaglig baggrund, erfaring og/eller uddannelse. Du vil blive ansat som ernæringsassistent, men en bred pallette af faglig baggrund har relevans for stillingen (arbejde/uddannelse som: ernæringsassistent, kok, cater, slagter, bager, køkkenassistent osv.).

Stillingen er placeret i produktionen og indeholder:

  • Produktion af komponenter til samtlige måltider på vores 3 matrikler
  • Produktion består af både varmhold-, køle- og frostproduktion
  • Der produceres til flere forskellige kostformer
  • Stort fokus på bæredygtighed og reduktion af CO2 aftrykket
  • Udfyldelse af egenkontrol, der ligesom opvask og rengøring, indgår i arbejdet i alle teams
  • Servering af måltider for sygehusets patienter og personale
  • Andet forefaldende arbejde

Du har følgende styker/kompetencer:

  • En relevant erfaring og eller/ faglig uddannelse inden for området
  • Er interesseret i dit arbejde og kollegaer, og ønsker at yde en god kvalitet og service for vore kunder
  • Har overblik og et godt planlægningsgen
  • Kan, og vil medvirke til udvikling af både madkvalitet og arbejdsprocesser
  • Kan, og vil medvirke til positiv dialog og samarbejde både internt i køkkenet og med vore samarbejdspartnere/kunder
  • Kan håndtere det fysiske aspekt af arbejdsopgaverne

Vi tilbyder en afdeling, som lægger stor vægt på:

  • At have engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som trives
  • At tilbyde rammer, vilkår og et arbejdsmiljø der tilgodeser det hele menneske
  • At yde en god service til vore kunder: patienter og personale
  • At kvaliteten er høj og maden er indbydende
  • At være en arbejdsom og effektiv virksomhed med løbende fokus på at skabe en udviklings–og forbedringskultur sammen med hinanden
  • At være en synlig afdeling i organisationen, som samarbejder på tværs
  • At vi har det gode humør med på arbejde hver dag
  • At have styr på gældende lovkrav på køkkenhygiejneområdet

Køkkenorganisationen har ca. 64 fuldtidsstillinger, hvor den enkelte medarbejder indgår i et team til en rationel køkkendrift. Fysisk er vi i køkkenet i Esbjerg og modtagekøkkenerne i Grindsted og ved psykiatrien i Esbjerg.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan indhentes ved Køkkenchef Adam Hedevang Malmø på 22920188.

Du kan også læse mere om køkkenet her Sygehuskøkkenet på Esbjerg og Grindsted Sygehus

Ansøgningsfrist senest den 16.11.2025 hvorefter ansættelsessamtaler afholdes – ansættelse tidligst pr. 01.01.2026

Ansøgning sendes via linket i opslaget. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lignende jobs

Se flere Ernæringsassistent jobs i Esbjerg eller hele Region Syddanmark