Kysthotellet A/S
CVR: 31887291, Branche: 551000 Drift af hoteller og lignende overnatningsfaciliteter
Kysthotellet A/S er en virksomhed inden for Drift af hoteller og lignende overnatningsfaciliteter, beliggende i Grenaa. De søger ofte medarbejdere til roller som Tjener, Receptionist, hotel og Receptionschef, hotel. Der lægges vægt på Kundeservice, Teamsamarbejde og Madlavning.
Efterspurgte kompetencer
Mest efterspurgte kompetence: Kundeservice (2 jobs)
Fleksible vagterKundeserviceKøkkenchefKøkkenerfaringLedelseMadlavningReceptionist, hotelReceptionschef, hotelRestaurantledelseServicebrancheTeamledelseTeamsamarbejdeTeamworkTjenerVagtplanlægning
Aktuelle jobs
Norddjurs11 august
Kysthotellet Djursland søger en erfaren, passioneret køkkenchef som kan lede et dynamisk køkkenteam. Kandidaten skal have stærke ledelsesevner, faglig baggrund som kok, og evne til at drive køkkendriften effektivt. Jobbet indebærer fuld drift af køkkenet, medarbejderledelse, menuudvikling og samarbejde på tværs af afdelinger.
KøkkenchefKøkkenchefLedelseMadlavningTeamledelse
NorddjursDeltid31 juli
Kysthotellet Djursland søger en deltids teamleder til restaurant og konferencecenter. Jobbet indebærer assistere restaurantchefen, sikre effektiv drift, vagtplanlægning, oplæring af nye medarbejdere og opretholdelse af høj servicekvalitet. Gennemsnitligt 20 timer ugentligt med fleksibilitet, dækkende dag-, aften- og weekendvagter.
TjenerVagtplanlægningRestaurantledelseTeamsamarbejdeKundeservice
NorddjursDeltid31 juli
Fleksibel deltidsstilling som reservetjener på et dynamisk hotel og konferencecenter ved kysten. Søger energiske, serviceorienterede medarbejdere med godt humør, der kan servicere gæster, dække bord og hjælpe til ved forskellige arrangementer. Varierende vagter, uformelt arbejdsmiljø og mulighed for at indgå i et stærkt team.
TjenerKundeserviceServicebrancheFleksible vagterTeamwork
Norddjurs31 juli
Kysthotellet søger en passioneret kok med solid køkkenerfaring til at indgå i et dynamisk team. Jobbet omfatter madlavning til buffet, konferencer og selskaber med fokus på kvalitet, teamånd og gæsteoplevelser. Både deltid og fuldtid muligt, med arbejde primært på hverdage og i sæsonen.
KokMadlavningKøkkenerfaringTeamsamarbejdeGæstebetjening