etjob.dk
vikarbasen aps

VikarBasen ApS

CVR: 41615818, Branche: 782000 Vikarbureauers aktiviteter og anden personaleformidling

VikarBasen ApS er en virksomhed inden for Vikarbureauers aktiviteter og anden personaleformidling, beliggende i Vedbæk. De søger ofte medarbejdere til roller som Kok, Cater og Opvasker. Der lægges vægt på Madlavning, Hygiejnebevis og Køkkenpersonale.

Efterspurgte kompetencer

Mest efterspurgte kompetence: Madlavning (3 jobs)

CaterFleksibel bemandingHygiejnebevisKantinedriftKokKøkkendriftKøkkenpersonaleKøkkenvikarMadlavningOpvaskerOpvaskereStorkøkken erfaringStorkøkkendriftTeamsamarbejdeTeamwork

Aktuelle jobs

Kokke Vikar ved VikarBasen i Stor København
København13 august
VikarBasen søger erfarne kokke til vikarjob i Stor København. Ideelle kandidater har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen. Der kræves hygiejnebevis og ren straffeattest. Arbejdet foregår primært i dagtimerne, mandag til fredag, mellem kl. 7:00-15:00, med mulighed for at kombinere job og familieliv.
KokMadlavningKøkkenvikarHygiejnebevisStorkøkkendrift
VikarBasen: Opvasker i Storkøbenhavn
Rudersdal13 august
VikarBasen søger erfarne opvaskere til forskellige lokationer i Storkøbenhavn. Jobbet kræver minimum 1 års erfaring fra kantine eller storkøkken, hygiejnebevis, og evnen til at håndtere akutte vagter. Arbejdstider er primært mandag til fredag mellem kl. 7:00-15:00 med gode ansættelsesvilkår og løn efter overenskomst.
OpvaskerOpvaskereStorkøkken erfaringHygiejnebevisFleksibel bemanding
Cater - Munkebo - Fyn
Kerteminde11 august
VikarBasen søger engageret køkkenpersonale til en kundes kantine med 15 dedikerede medarbejdere. Jobbet indebærer varierede køkkenopgaver, herunder madlavning, menuplanlægning og servicering. Der lægges vægt på faglighed, samarbejdsevner og passion for mad.
CaterKøkkenpersonaleMadlavningKantinedriftTeamwork
Kokke til Kantineteam i Munkebo - VikarBasen
Kerteminde22 juni
VikarBasen søger to erfarne kokke til et dynamisk kantinekøkken med 15 medarbejdere i Munkebo. Jobbet indebærer varierede køkkenopgaver, herunder madlavning, menuplanlægning og buffetservering. Brancheerfaring og passion for mad er vigtigere end formel uddannelse. Der tilbydes et professionelt miljø med gode personalegoder.
KokKøkkendriftMadlavningTeamsamarbejdeKantineservice