Fandt 47 Kok jobs i København ()

Kok til Aftenservering hos Nykredit – Kreativ Frihed i København
COMPASS GROUP DANMARK A/SKøbenhavnoprettet i dag
Professionel stilling for faglært kok med fokus på aftenservering (50 gæster). Faste vagter mandag-torsdag (kl. 13.00-20.30), fuld kreativ frihed i madlavning. Arbejdsopgaver inkluderer selskabsforplejning, freeze-away produktion og foodhall forberedelse. Overenskomstansættelse med gode medarbejderfordele.
Kokmadlavningselskabsforplejningbæredygtighedfoodhallsæsonmadfødevaresikkerhed
Dygtig kok søges til Tavola Calda i København
Tavola CaldaKøbenhavnoprettet i går
Professionelt køkken søger erfaren kok med solid faglig baggrund. Kræver uddannelse eller branchemæssig erfaring. Fokus på kvalitet, selvstændighed og godt teamsamarbejde. Dansk eller engelskkundskaber påkrævet. Løn matcher kvalifikationer.
Kokmadlavningrestauranthåndværkkøkkenhygiejneteamwork
Erfaren Thai Kok til Autentisk Restaurant i København
Eat Thai ApSKøbenhavn18 november
Specialiseret stilling på heltid hos Charm Thai Cuisine. Kræver ekspertise i Royal Thai Cuisine (Arharn Chao Wang). Løn ca. 34.300 kr. månedligt. Fire ugers prøveperiode med mulighed for personlig udvikling i professionelt køkkenmiljø. Perfekt for dedikerede thai-kokke med passion for autentisk madlavning.
Kokthai madroyal cuisineautentisk køkkenHACCPkøkkendriftmadlavning
Erfaren Kok til Onigiri Kitchen i Kødbyen, København
Amart ApSKøbenhavn17 november
Specialiseret kokkestilling hos autentisk Onigiri-restaurant. Kræver minimum 2 års køkkenerfaring, særligt inden for japansk madlavning. Ansvar for råvareindkøb, køkkendrift og kvalitetssikring. Flydende engelsk påkrævet. Dynamisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejde og madlavningskvalitet.
Kokonigirijapansk madKøbenhavnmadlavningteamworkkvalitetskøkkenfleksibelprofessionel
Erfaren Kok til Autentisk Italiensk Pizzaria i København
Cavallino v/Xhemil IsaKøbenhavn17 november
Traditionel italiensk restaurant søger en passioneret køkkenchef med erfaring i italiensk madlavning. Fokus på klassiske retter som pasta og risotto. Løn efter kvalifikationer, gode udviklingsmuligheder og et støttende køkkenteam. Kræver minimum 2-3 års erfaring og stor kærlighed til madlavning.
Kokitaliensk madmadlavningrestaurantkvalitetsråvarerkøkkenmenudevelopment
Engageret Kok søges til Café Oven Vande i Christianshavn
OVEN VISSE VANDE ApSKøbenhavn14 november
Fuldtidsstilling (40 timer/uge) hos populær café med fokus på kvalitetsmad og godt håndværk. Opgaver omfatter daglig madlavning, køkkenhygiejne og teamsamarbejde. Forvent et stabilt og professionelt miljø med glade faste gæster. Ansøgere ønskes med passion for madlavning og godt teamwork.
Kokmadlavningkøkkenhygiejnecafechristianshavnfuldtidgastronomiskteamwork
Kok/Ernæringsassistent til Fælledgårdens Plejecenter i København
<mark>Københavns</mark> Kommune logoKøbenhavns KommuneKøbenhavn14 november
Fuld stilling i selvejende plejecenter med 193 boliger. Kræver erfaring med økologisk madlavning, egenkontrol og specialkost. Varieret rolle med opgaver fra festmenuer til varepakning. Fokus på teamwork, faglig udvikling og høj madkvalitet. Opstart primo december 2025, fleksibel ansættelsesdato.
Kokøkologiskegenkontrolplejecenterspecialkostteamworkmadlavningfaglig udvikling
Drift souschef til Åbent Køkken på Rigshospitalet
Region Hovedstaden logoRegion HovedstadenKøbenhavn14 november
Stillingen kræver erfaren kok med stordriftskompetencer. Primære opgaver omfatter madproduktion i stor skala med fokus på grønne, sæsonbaserede retter. Arbejdstid 06:00-15:00. Løn efter overenskomst og kvalifikationer. Arbejdssted Rigshospitalet med mulighed for professionel udvikling og grøn innovation.
Kokstordriftgrønt køkkenfødevarehygiejnesæsonråvarerbæredygtighedåbent køkkenegenkontrol
Erfaren Japansk Kok Søges til Ramen 88 i København!
Ramen 88 ApSKøbenhavn12 november
Autentisk japansk restaurant søger rutineret kok med erfaring i asiatisk madlavning. Kræver struktureret arbejdsstil og godt samarbejdstalent. Attraktive fordele inkluderer gratis personalmad, fleksible timer og konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer.
Kokjapansk madlavningramenwoksushirestaurationkøkkenfleksibel
Dygtig Sushi Kok søges til Nozomi i Hjertet af København!
WY ApSKøbenhavn12 november
Erfaren sushi-kok søges til populær restaurant med "All you can eat" koncept. Kræver dokumenteret erfaring med japansk/asiatisk madlavning, stærke teamwork-evner og passion for gastronomi. Internationalt miljø med gode udviklingsmuligheder og konkurrencedygtig løn.
KoksushimadlavningrestaurantKøbenhavnjapansk køkkeninternationalfuld tid
Passioneret Kok søges til Moderne Kantine på Østerbro
FORENEDE SERVICE A/S logoFORENEDE SERVICE A/SKøbenhavn12 november
Fuld-tidsstilling i professionelt køkkenteam med 14 medarbejdere. Servicerer 700 gæster dagligt med SANS! sanselig madoplevelse. Kræver faglært kokke-uddannelse, erfaring og godt humør. Faste dagvagter 07:00-15:00, mulighed for kreativ menuplanlægning. Konkurrencedygtig løn via Kantineoverenskomst med pensionsordning og sundhedsforsikring.
Kokneurogastronomibæredygtighedlokalråvarersæsonmadkantinedrift
Sushikok søges til travl restaurant i København
Takuya Restaurant ApSKøbenhavn12 november
Spændende stilling for passioneret sushikok med fokus på asiatisk madlavning. Kræver erfaring med à la carte og selskabskøkken. Ideelt for professionel kok med godt humør, selvstændighed og servicemindedhed. Travl og dynamisk arbejdsplads med fokus på høj kvalitet og professionalisme.
Koksushiasiatisk madkøkkenmadlavningservicemindedprofessionel
Erfarne Kokke til Vietnamesisk Restaurant i København
Imlaw Consult ApSKøbenhavn11 november
Oplagt mulighed for rutinerede kokke med specialviden om vietnamesisk madlavning. Fuld fastansættelse med løn efter individuelle kvalifikationer. Der lægges vægt på stabil baggrund og autentisk kendskab til vietnamesisk køkkentradition.
Kokvietnamesisk madkøkkenerfaringfuld tidmadlavning
Kok til grønt køkken på Havneholmen – Skab madglæde!
COMPASS GROUP DANMARK A/SKøbenhavn11 november
Fuld tid hos Compass Group i moderne kantine. Lav mad til 500 gæster med fokus på bæredygtighed og grøn gastronomi. Kræver erfaring i grønt køkken, køkkenfaglig uddannelse. Fast arbejdstid mandag-fredag, gode ansættelsesvilkår inkl. pension, sundhedsordning og personalefordele.
Kokgrøn madbæredygtighedmadspildfællesskabfaglig udviklingpensionsundhedsordning
Bliv en del af vores sushikøkken på Amager!
Sushi Joint/Victoria ApSKøbenhavn9 november
Spændende stilling i travl sushirestaurant med mulighed for kreativ udfoldelse. Der søges en selvstændig og ansvarsbevidstkok med passion for asiatisk madlavning. Ingen krav om specifik erfaring, men kendskab til travle køkkenmiljøer er en fordel. To ledige stillinger med gode arbejdsforhold og stor indflydelse på egen arbejdssituation.
Kokasian madkøkkenmadlavningrestaurantkreativitetselvstændighed
Erfaren Sushi Kok til Dynamisk Køkkenteam
Sushi Deli ApSKøbenhavn7 november
Søges: Professionel sushikok med branchemæssig erfaring til travl restaurantkøkken. Ansvar omfatter madlavning, gastronomisk kvalitet og overholdelse af egenkontrolprogrammer. Hurtig ansættelse ønskes. Gode løn- og arbejdsforhold udbydes. Ansøgning sendes via email.
Kokmadlavningsushiegenkontrolkøkkengastronomi
Ernæringsassistent til økologisk plejehjem i København
<mark>Københavns</mark> Kommune logoKøbenhavns KommuneKøbenhavn6 november
Fuld stilling (37 timer) på moderne plejehjem Ryholtgård med fokus på økologisk og klimavenlig madlavning. Kræver kostfaglig uddannelse, kendskab til diæter og plejehjemskøkken. Arbejdstid 7-14:30, hver 3. weekend. Mulighed for faglig udvikling og samarbejde med Meyers Madhus.
Kokøkologiklimavenligdiætermadlavningdokumentationtværfagligtbæredygtighed
Kom og lav økologisk mad til børn i Børnehuset ved Volden
<mark>Københavns</mark> Kommune logoKøbenhavns KommuneKøbenhavn6 novemberudløber snart
30-timers stilling i produktionskøkken med fokus på børneernæring. Kræver erfaring med madlavning til 0-6-årige, kendskab til økologisk madlavning (90% økologi), fødevarehygiejne. Tæt samarbejde med pædagogisk personale. Ansættelse efter gældende overenskomst med børne- og straffeattest.
Kokøkologibørneernæringproduktionskøkkensundhedmåltidspædagogikegenkontrolfødevarehygiejne
Kok søges til spændende nyt The Grill-restaurant i København
Maximum København ApSKøbenhavn4 november
Nybrudsjob i Maximum-center med buffetrestaurant. Søger erfaren kok til dynamisk team med fokus på gæsteoplevelser. Varierede opgaver inkluderer madlavning, anretning og live grilshow. Mulighed for fuld- eller deltid med fleksibel opstart. Kræver struktureret tilgang og passion for madlavning.
Kokbuffetrestaurantmadlavninggrillhåndværkgastronomiteamworkkundeservice
Nordindisk Køkkenchef søges til Takeaway i København
Take Away Istedgade ApSKøbenhavn3 november
Specialiseret nordindisk restaurant søger erfaren køkkenchef med minimum 5 års dokumenteret erfaring. Kræver flydende engelsk eller hindi/punjabi. Mulighed for hjælp med bolig. Fuld tid med gode arbejdsvilkår og fast ansættelse i et velfungerende team.
Koknordindisk madlavningflersprogettakeawayrestaurantdriftfastansættelseeuropæisk arbejdskultur