Fuldtidsstilling som kok i regional kantine med varieret arbejdsopgaver. Kræver faglig uddannelse, kreativitet og service-mindset. Arbejdstid 37 timer ugentligt, hver 8. weekend. Ansættelse pr. 1. februar 2026.
Fandt 28 Kok jobs i Region Midtjylland ()
Fuldtidsstilling i travl eventvirksomhed med varierende opgaver. Kræver professionel kokkeuddannelse eller erfaring med selskabsmad. Holdet dækker arrangementer fra 10-1000 personer med høje servicestandarder og familiær atmosfære.
Fuldtidsstilling på 36 timer ugentligt i skolekantine med økologisk fokus. Ansvar for madlavning, børnebetjening og køkkendrift. Kræver ernæringsfaglig uddannelse og passion for sund, bæredygtig madlavning.
Fuld tid (37 timer) i mindre kantine, der serverer mad til 100 gæster dagligt. Søger en faglært kok med passion for madlavning, der kan bidrage til menuudvikling og daglig drift. Attraktiv stilling med gode personalegoder og fast dagarbejdstid.
Erfaren kok søges til Viborgs bedste restaurant. Mulighed for kreativ udfoldelse i nordisk/europæisk gastronomi. Fokus på sæsonbaserede råvarer, høj kvalitet og innovation. Del af et dedikeret team med mulighed for personlig og faglig udvikling.
Fuldtidsstilling (32-37 timer) i moderne F&B-afdeling med fokus på madlavning, planlægning og varemodtagelse. Søger erfaren kok eller kantinemedarbejder med passion for sæsonens råvarer og godt teamsamarbejde.
Fuld tid (37 timer/uge) på restaurant med fokus på asiatisk madlavning. Der søges en uddannet kok med solid erfaring inden for asiatisk køkken, som er selvstændig og god til teamwork. Løn matches efter kvalifikationer.
Familierestaurant søger passioneret kok/cater med erfaring til alsidigt job. Arbejdsopgaver inkluderer buffetforberedelse, grill-show og vedligeholdelse af madoplevelser. Uddannelse ikke påkrævet, men passion for madlavning er vigtig.
Erfaren kok søges til Kouloon Kinesisk Grill. Fuld tid (37-40 timer ugentligt) med fokus på asiatisk madlavning. Der søges efter en selvstændig og teamorienteret medarbejder med solid erfaring i kinesisk, thailandsk eller vietnamesisk køkken.
Familierestaurant søger erfaren kok/cater til buffet og grill-show. Kræver passion for madlavning, evne til at arbejde hurtigt og efter koncept. Ingen formel uddannelse nødvendig, men erfaring foretrukket. Gode personalegoder og godt kollegialt miljø.
Erfaren kok søges til at udvikle og tilberede autentiske asiatiske retter. Ansvarsområder inkluderer menuudvikling, madlavning efter høje standarder og vedligeholdelse af køkkenets hygiejne. Perfekt for passioneret kok med interesse for asiatisk madlavning.
Fuld tid 37 timer/uge i to kantiner med daglig frokostbuffet og mødeservice. Ansvar for madlavning, menuplanlægning, rengøring og varebestilling. Fokus på økologi, bæredygtighed og madlavningskvalitet.
Fuld tidsstilling hos delikatessevirksomhed med frokost- og festmadsproduktion. Kræver uddannet kokfaglig baggrund. Høj stemning og travlt tempo i køkkenet. Arbejdstider inkluderer hverdage og weekender med fleksibelt timetal.
Erfaren faglært kok søges til dynamisk køkkenteam på Hotel Ny Hattenæs. Fokus på høj madkvalitet, kreativitet og personlig udvikling. Teamorienteret miljø med gode ansættelsesvilkår og mulighed for vækst.
Fuld stilling som morgenkok i hotel-køkken med fokus på morgenmad og frokostservering. Kræver erfaring med morgenmadsproduktion og smørrebrød. Fleksible arbejdstimer, fri hver anden weekend, opstart hurtigst muligt.
Nyt kantineteam søger faglært kok/cater til at drive kantine for 70-80 daglige gæster. Fokus på høj madkvalitet, sæsonbaseret tilberedning og god gæsteservice i et mindre team med mulighed for personlig påvirkning af køkkenkultur.
Professionelt køkkenteam hos BESTSELLER søger erfaren kok med passion for gastronomi. Dagligt ansvar for 750+ gæsters måltider med fokus på lokale råvarer, sæsonbestemt madlavning og høj servicekvalitet. Mulighed for faglig udvikling i dynamisk miljø.
Tre måneders fuldtidsstilling i professionelt køkkenmiljø hos FMC, hvor du tilbereder frokost til 300 gæster. Søges: faglærtkok/cater med kreative evner og teamånd. Faste dagvagter 37 timer/uge med gode ansættelsesvilkår.
Spændende køkkenjob i Bowl'n'Fun med alsidige opgaver. Forberedelse af buffeter, grillshows og teamwork. Kræver erfaring som kok eller cater. Fleksible arbejdstider (fyraften ca. 20-21), mulighed for både deltid og fuldtid. Løn efter kvalifikationer med gode personalegoder og udviklingsmuligheder.
Professionel kokkestilling i vækstvirksomhed med fokus på bæredygtig, håndværksmæssig madlavning. Kræver faglært uddannelse med passion for grøn gastronomi og teamwork. Fuld dagvagter med gode ansættelsesvilkår, pensionsordning og sundhedssikring. Mulighed for faglig udvikling i dynamisk kantinemiljø.