Souschef til nyt brasserie i hjertet af Aarhus
Souschef / Mad & Restaurant / Chef / Dagsarbejde / madlavning / gastronomi / frokostordning
Vi søger en uddannet kok til nyåbnede Brasserie Hack, der hænger sammen med Aarhus Teater.
Har du lyst til at stå i køkkenet, når et nyt brasserie slår dørerne op i hjertet af Aarhus? Vi søger en uddannet kok på fuld tid (37 timer), der vil være med fra begyndelsen - og som vil sætte sit præg på et køkken med ambitioner. Vi drømmer om at finde en kok med souschef ambitioner.
Hos Brasserie Hack er udgangspunktet enkelt: klassiske retter, gode råvarer og et køkken, hvor håndværk og stemning går hånd i hånd. Vi åbner med ønsket om at skabe et brasserie, man han lyst til at vende tilbage til - både som gæst og som kollega.
Som en del af hverdagen vil du:
- Have ansvaret for a la carten
- Nogle dage have ansvar for vores frokostordning og kantine
- Bidrage til udviklingen af menuer og retter
- Være med til at udvikle selskaber og arrangementer i huset
- Arbejde tæt sammen med resten af teamet om at skabe en helhedsoplevelse for gæsterne
Vi tilbyder:
- Muligheden for at være med fra opstarten og forme køkkenet
- En alsidig hverdag med brasserie, kantine og selskaber
- Et professionelt team med passion for faget
- En 37-timers stilling med aften- og weekendarbejde (fri hver 4. weekend)
Vi forestiller os, at du:
- Er uddannet kok og har et naturligt øje for detaljen
- Er omstillingsparat og trives i en hverdag med mange bolde i luften
- Har lyst til at bidrage med både faglighed og godt humør
- Sætter en ære i dit håndværk - og i at skabe oplevelser for gæstene
Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV til infoobriensarahbrownrachel@miller.dkbrasserie-hack.dkclark.dkhall-bradshaw.dk Vi afholder løbende samtaler.
Lignende jobs
Uddannet tjener søges til Brasserie Hack i Aarhus
Kok eller Souschef til Havnekøkken i Grenå
Souschef til professionelt køkken i Best Western ToRVEhallerne, Vejle
Se flere Souschef jobs i Aarhus eller hele Region Midtjylland