etjob.dk
Souschef-kokken Kobenhavn kommune

filter forslag

fandt 7 jobopslag

Souschef til Mad & Kaffe Restaurant i København
København5 august
Mad & Kaffe søger en ambitiøs og skarp souschef til deres køkken i Amagerbro. Den rette kandidat skal kunne arbejde selvstændigt, være omstillingsparat, og have erfaring fra lignende stillinger. Jobbet indebærer kvalitetskontrol, varebestilling og ledelsesansvar for 4-6 medarbejdere i et dynamisk ungt team.
Souschef, køkkenKøkkenledelseGastronomisk erfaringSelvstændig arbejdsstilTeamledelse
Souschef til KU Amager Kantiner - Team-Oriented Culinary Role
København28 juli
Spændende stilling som souschef ved Københavns Universitets kantiner på Amager. Ansvar for daglig drift af to kantiner, servicering af 700 gæster dagligt. Søger en uddannet kok/cater med godt overblik, teamånd og passion for madlavning. Tilbyder familievenlige arbejdstider (6:30-14:30), godt arbejdsmiljø og mulighed for faglig udvikling.
Souschef, køkkenKøkkendriftKantineserviceTeamsamarbejdeMadlavning
Souschef - Grøn Køkken på Amager
København21 juli
Fuld-tids souschef søges til et dynamisk grønt køkken på Amager, der serverer frokost til 800 daglige gæster. Ansøgeren skal have stærke kompetencer inden for vegetarisk/vegansk madlavning, erfaring som souschef, og brænde for at skabe innovative, bæredygtige måltidsoplevelser.
Souschef, køkkenVegetarisk KøkkenSouschefBæredygtig CateringGrøn Gastronomi
Souschef til Norrlyst - Ledende Køkkentalent Søges
København30 juni
Norrlyst søger en passioneret og dygtig souschef til deres eksperimenterende køkken. Den rette kandidat har kokkeuddannelse, ledelseserfaring og brænder for madlavning. Rollen indebærer drift, teamledelse, og kvalitetssikring i et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø.
Souschef, køkkenKøkkenledelseMadlavningTeamansvarGastronomisk kvalitet
Souschef til Tårnet på Christiansborg - Ledelse i Topklasse
København30 juni
Erfaren kok søges som souschef til et eksperimenterende køkken i Tårnet på Christiansborg. Der søges en stærk leder med passion for madlavning, som kan motivere teamet, sikre høj kvalitet og bidrage til køkkenets kreative udvikling. Rollen indebærer ledelsesansvar, drift og menuudvikling i et dynamisk og ambitiøst miljø.
Souschef, køkkenKøkkenledelseMadlavningTeamudviklingKvalitetsstyring
Sous Chef - Tramonto Italian Rooftop Restaurant, København
København18 juni
Tramonto, et autentisk italiensk restaurant i Carlsbergbyen, søger en erfaren souschef med minimum 2 års erfaring som souschef og 10 års samlet erfaring som professionel kok. Den ideelle kandidat skal kunne lede køkkenet, inspirere teamet og opretholde høje kulinariske standarder i et dynamisk internationalt miljø.
Souschef, køkkenItaliensk madlavningKøkkendriftProfessionel kokkeuddannelseKommunikationsfærdighederLederskabsevnerTeamwork
Sous Chef på Nordic Crown - Go Nordic Cruiseline
København20 maj
Passioneret Sous Chef søges til at lede køkkendriften ombord på Nordic Crown-skibet mellem København og Oslo. Stillingen indebærer ledelse af køkkenteam, kvalitetssikring af madoplevelser, og koordinering af fire forskellige restaurantkoncepter med fokus på nordiske smagsoplevelser.
Souschef, køkken