Teamleder til Madservice på Plejecentre i Stevns Kommune

Køkkenchef / Stevns Kommune / Mad & Restaurant / kostfaglig / ledelse / ernæring / Fuldtid / Fuldtid / Estimeret lønniveau ca. 40.000 - 50.000 kr/md

Vil du lede engagerede medarbejdere og sikre gode måltider, der gør en reel forskel i hverdagen for beboere på Stevns Kommunes plejecentre?

Madservice Stevns Kommune søger en teamleder til modtager- og leve-bo-køkkener. Stillingen er nyoprettet og henvender sig til dig, der har leder-DNA, faglig stolthed og lyst til at arbejde tæt på både drift og medarbejdere.

Dine opgaver:
Som teamleder får du ansvar for den daglige ledelse af køkkenteams på kommunens plejecentre. Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • ledelse og koordinering af køkkenernes daglige drift
  • vagtplanlægning i tæt samarbejde med medarbejderne
  • MUS-samtaler og fokus på trivsel og kompetenceudvikling
  • samarbejde med afsnitsleder, teamleder for produktionen, fagkoordinatorer og plejepersonale
  • medansvar for økonomi og ressourceanvendelse
  • bidrag til udvikling af mad og måltider på plejecentrene, med fokus på kvalitet og ernæring

Om dig:
Vi forestiller os, at du:

  • har en kostfaglig uddannelse og relevant erfaring
  • gerne har ledelseserfaring – alternativt et tydeligt ledelsespotentiale
  • er struktureret, har overblik og trives i en travl hverdag
  • motiverer og engagerer dine medarbejdere gennem dialog og inddragelse
  • har forståelse for drift, planlægning og budgetoverholdelse
  • kan lede medarbejdere med forskellig baggrund, alder og erfaring

Vores værdier:
I Madservice Stevns Kommune arbejder vi ud fra, at vi:

  • er ambitiøse og stræber efter den bedste madoplevelse
  • er helhedsorienterede og skaber sammenhængende løsninger i tæt samarbejde med hjemmeplejen
  • kommunikerer tydeligt og udviser omsorg for hinanden

Vi tilbyder:

  • en spændende og meningsfuld lederstilling med stor berøringsflade
  • mulighed for at præge en nyoprettet funktion
  • tæt sparring med ledelse og kolleger
  • dygtige og engagerede medarbejdere
  • en varieret hverdag med både ledelses- og driftsopgaver
  • en arbejdsplads præget af samarbejde, humor og respekt

Praktiske oplysninger:
Stillingen er på 37 timer ugentligt, arbejdstid typisk mellem kl. 06.00 og 16.00. Weekendarbejde og arbejde på helligdage kan forekomme. Tiltrædelse pr. 1. marts 2026 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Kørekort er en forudsætning.

Vil du vide mere:
Kontakt afsnitsleder for Madservice Anne-Marie Thøgersen på tlf.: 21 36 29 84 eller mail: wgarrettsmithtroyegilesanntho@stevnsmorris-myersrivera.dk

Ansøgningsfristen er søndag den 11. januar 2026. Ansøgningen sendes elektronisk nedenfor. Vi forventer at afholde samtaler i uge 4 og 5 2026.

Jobbet er i Region Sjælland i Stevns kommune, se flere Køkkenchef jobs i Stevns eller Region Sjælland

Oprettet 16 december og udløber 11 januar. Kilde: Jobnet

Kontakt: Anne-Marie Thøgersen +4556575803

Lignende jobs