Compass Group søger erfarne madprofessionelle til at drive topmoderne kantine på LEGO Kornmarken Campus. Åbning i marts 2026, med mulighed for at forme køkkenets kultur fra starten. Fokus på hjemmelavet mad, variation og madglæde for op til 1000 daglige gæster.
Fandt 174 Kok jobs ()
Nystartet restaurant søger rutineret kok med 5-10 års erfaring i asiatisk madlavning. Kræver selvstændighed, kendskab til koreansk BBQ og sushi, samt evne til at arbejde under pres. Fuld vagtdækning hele ugen mellem kl. 12-22.
Professionel kokpost på hotel & konferencecenter med fokus på lokale råvarer, varieret arbejdsdag og godt team. Kræver uddannet kok med passion for madlavning og værtskab, der kan betjene op til 100.000 gæster årligt.
Fuld stillingstid (32 timer/uge) på hyggelig hotel i Dronninglund. Søger erfaren kok med passion for dansk madlavning, der kan arbejde selvstændigt i travlt køkken. Konkurrencedygtig løn, pension og sundhedsforsikring inkluderet.
Fuld tid (32-37 timer/uge) i skolekøkken, der producerer mad til ca. 100 elever og medarbejdere. Ansvarlig for fuld køkkendrift, madlavning, planlægning og daglig drift. Kræver køkkenfaglig uddannelse og erfaring med børnemad.
Familevenlig restaurant søger passioneret kok til buffet-koncept med grill. Rollen indebærer madlavning, anretning af forretter, vedligeholdelse af buffet og grillshow foran gæster. Fleksibel ansættelse med fuld- eller deltid muligt.
Traditionel kro søger erfaren kok til aften- og weekendvagter. Kræver kunnen inden for a la carte og selskabsmadlavning. Overenskomstdækket stilling med søndagsfrihed. Lokation med begrænset offentlig transport.
Skolemad ApS søger 4 dedikerede kokke til at forberede skolemåltider. Fuld tid (37 timer/uge) med fokus på madlavning, fødevarehygiejne og teamsamarbejde. Erfaring vægtes højere end formel uddannelse. Konkurrencedygtig løn og gode udviklingsmuligheder.
Passioneret kok søges til dynamisk restaurant med 14,5 års erfaring. Del af et 10-mands kokkehold, der arbejder med højqualitets råvarer og fransk-inspireret menu. Mulighed for faglig udvikling og ansvar i travl, kreativ køkkenmiljø.
To fuldtidsansatte kokke søges til voksende indisk restaurant. Erfaring fra professionelt køkken foretrækkes. Krav om selvstændighed, hygiejneforståelse og gode kommunikationsevner på dansk eller engelsk.
Deltids weekend-stilling som morgenkøkkenmedarbejder i Aalborg Airport Hotel. Arbejdstid lørdage og søndage 05:00-13:00, hver anden weekend. Kræver erfaring i køkkenarbejde, selvstændighed og fleksibilitet. Økologisk restaurant med fokus på service for forretnings- og ferierejsende.
To kokke søges til moderne restaurant med fokus på nudelretter og kinesiske specialiteter. Kræver erfaring med asiatisk madlavning, teamwork og passion for autentiske smagsoplevelser. Fuld stillingsvarighed med varierende arbejdstider.
To erfarne kokke søges til travl sushi-restaurant. Fuld tid (37-40 timer ugentligt) med fokus på asiatisk madlavning. Kræver uddannelse eller solid erfaring inden for kinesisk/asiatisk køkken. Selvstændigt og ansvarsbevidst arbejdsmiljø.
Restaurant Fuego søger en rutineret kok med mindst 2 års erfaring i argentinsk madlavning. Kandidaten skal kunne arbejde selvstændigt, have høj standard for hygiejne og kommunikere flydende på engelsk. Mulighed for faglig udvikling i et professionelt køkkenmiljø.
Gastronomia Italiana søger en passioneret og erfaren kok til fuld tid. Primære ansvarsområder inkluderer tilberedning af italienske retter, køkkendrift, menuudvikling og kvalitetssikring. Ideal kandidat har erfaring med italiensk madlavning og trives i et dynamisk, internationalt miljø.
Erfaren kok søges til restaurant med specialisering i sushi og varme retter. Kræver høje faglige kompetencer inden for madlavning, præcision og selvstændigt arbejde. Beliggenhed i Brande med gode udviklingsmuligheder og professionelt arbejdsmiljø.
Professionel kok søges til moderne, community-fokuseret café med sæsonbaseret, plantebaseret menu. Kræver minimum 2-3 års erfaring, stærke madlavningskompetencer, kendskab til hygiejnestandarder og evne til at arbejde selvstændigt i travl køkkenmiljø.
Fuldtidsstilling som kok i regional kantine med varieret arbejdsopgaver. Kræver faglig uddannelse, kreativitet og service-mindset. Arbejdstid 37 timer ugentligt, hver 8. weekend. Ansættelse pr. 1. februar 2026.
Erfaren sushikok søges til travl All You Can Eat restaurant. Kræver gode kokkefærdigheder, hurtighed og præcision. Konkurrencedygtig løn baseret på erfaring, dynamisk arbejdsmiljø og vækstmuligheder. Praktisk indstilling og teamorientering er vigtig.
Fuldtidsstilling i travl eventvirksomhed med varierende opgaver. Kræver professionel kokkeuddannelse eller erfaring med selskabsmad. Holdet dækker arrangementer fra 10-1000 personer med høje servicestandarder og familiær atmosfære.